Nyretransplantationshospitaler i Delhi

nyretransplantationshospitaler-i-delhi

07.23.2018
250
0

Hvad er en nyretransplantation?

Nyrernes hovedfunktion er at filtrere affaldsstoffer fra blodet og skylle dem ud gennem urinen. Hvis nyrerne mister denne evne, kan affaldsstoffer ophobes inde i kroppen, hvilket kan vise sig at være livstruende.

I tilfælde af en nyretransplantation placeres en sund nyre inde i patientens krop for at udføre det arbejde, som dine svigtede nyrer ikke kan udføre. En vellykket nyretransplantation kan give dig mulighed for at leve det liv, du levede, før du fik en nyresygdom.

Undersøgelse viser, at personer med nyretransplantationer lever længere end dem, der bliver i dialyse.

Nyretransplantationsoperation

Der er to behandlinger for nyresvigt-

1. Hæmodialyse er en mekanisk proces til at rense blodet for affaldsstofferne;

2. Peritonealdialyse, hvor affaldsstoffer fjernes ved at lede kemiske opløsninger gennem bughulen; og

3. Nyretransplantation, hvor en beskadiget nyre erstattes med en sund nyre fra en donor.

De almindelige årsager til nyrerelaterede lidelser er-

1. Ukontrolleret/højt blodtryk

2. sukkersyge

3. Polycystisk nyresygdom

4. Analgetisk misbrug

5. Glomerulonefritis

Hvem kan få en nyretransplantation?

Nyrepatienter i alle aldre - inklusive børn og voksne kan få foretaget en nyretransplantation. Du skal være sund nok til at have nyre transplantationsprocedure.

Du skal også være fri for kræft og enhver infektion. Hver person, der overvejes til nyretransplantationen, skal gennemgå en fuldstændig medicinsk og psykologisk evaluering for at sikre, at de er den korrekte kandidat til nyretransplantation. Evalueringen hjælper nyretransplantationskirurgen med at finde eventuelle problemer, så de kan rettes inden transplantationen.

Hvilke er nyretransplantationshospitaler i Delhi

Nyretransplantation, også kendt som en nyretransplantation er en operation under hvilken sund nyre er placeret i patientens krop. Normalt er donorer de nærmeste familiemedlemmer eller personer, der er døde for nylig. I Indien kræver næsten 6 lakh mennesker nyretransplantation hvert år. Det omkostningerne ved en nyretransplantation i Indien på privathospitaler er høj og koster normalt fra USD 13500 på grund af hvilket behandlingen ikke er overkommelig for patienter fra lavindkomstgruppen, hvilket resulterer i patientens død, som er langsom og smertefuld. Der er dog få nyretransplantationshospitaler i Delhi, som tilbyder det billigste nyretransplantation i Indien sammenlignet med private hospitaler.

1. All India Institute of Medical Science (AIIMS), Delhi

All India Institute of Medical Sciences tilbyder også lavpris nyretransplantation, som er mindre end Rs. 65,000.

2. Safdarjung Hospital, New Delhi

Begyndte at tilbyde gratis nyretransplantation. I oktober 2013 opererede de en patient, der led af nyresygdom i slutstadiet, gratis. Nyretransplantationshospitalet i Delhi tilbyder udvalgt medicin gratis, især til fattige og trængende mennesker.

3. Army Hospital Research and Reference, Delhi

Army Hospital Research and Referral (R&R) i New Delhi er flagskibet for nyretransplantationshospitalet i Delhi af Armed Forces Medical Services, der leverer banebrydende tjenester til sit klientel. Dette nyretransplantationshospital i Delhi er 'juvelen i kronen' af denne organisation. Syvogtyve super-specialafdelinger på dette hospital er gearet til at gøre det uden sidestykke i landet.

4. Batra Hospital og medicinsk forskningscenter, Delhi

Batra Hospital og Medical Research Center stræber efter at være førende i afdelingen for kvalitetssundhedspleje. Nyretransplantationshospitalet engagerer sig i at opgradere sit omfattende multispeciale sundhedsydelsessystem gennem kvalitetsintervention, involvering af alle funktionærer og fremragende ledelse.

5. BLK Hospital, Delhi

BLK Super Specialty Hospital er et stort selvstændigt privat hospital baseret i New Delhi, Indien. Nyretransplantationshospitalet i Delhi blev grundlagt af BL Kapur den 2. januar 1959. Nyretransplantationshospitalet i Delhi er akkrediteret af NABH og National Accreditation Board for Testing and Calibration Laboratories.

Da behandling er let tilgængelig på nyretransplantationshospitaler i Delhi, anbefaler læger, at forebyggelse af nyresygdom er en af ​​de bedste løsninger for at undgå transplantation i fremtiden.

Klik her at vide mere om dokumentkrav til nyredonor i Indien 

Hemant Verma

Som indholdsforfatter nyder jeg at jonglere med ord og sætninger, der udtrykker mine inderste tanker, og al.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Prisoplysninger på denne side