Max Hospital Saket giver hjertesvigtpatienter et nyt liv

max-hospital-saket-tilskud-hjertesvigt-patienter-med-et-nyt-liv

02.12.2019
250
0

Max Super Specialty Hospital i Saket, New Delhi har givet nyt håb til patienter med en hjertesvigtstilstand i slutstadiet.

Under et pressemøde i dag, Dr KK Talwar, formanden for kardiologisk afdeling kl Max Super Specialty Hospital, Saket afslørede følgende detaljer.

"Rygning, spise junk og mindre fysisk træning påvirker nutidens unge alvorligt, og en sådan livsstil resulterer i forhøjet blodtryk, fedme, diabetes og kranspulsåresygdomme, som yderligere fører til hjertesygdomme. Disse er vigtige risikofaktorer for hjertesvigt. Derudover er den gigtklapsygdom også fortsat en vigtig årsag til hjertesvigt i vores befolkning”, sagde Dr. Talwar.

Han sagde, at den terapeutiske behandling og medicinske procedure kan hjælpe, men nogle patienter kan forblive plaget, eller at hjertesygdomme kan blive ved med at blive aggressive.

"For patienter med hjertesvigt i slutstadiet, som ikke kan få gavn af medicinsk terapi, er hjertetransplantation og ventrikulært assisteret anordning de eneste to muligheder"..."Max Hospital driver Saket det største hjertesvigtsprogram i Indien. Hospitalet har implanteret 4 venstre ventrikulære hjælpeanordninger (LVAD'er), 35 ekstrakorporale membraniltninger (ECMO) og en hjertetransplantation. Disse er meget avancerede enheder, som hjælper patienter, der lider af kongestiv hjertesvigt i slutstadiet (CHF), til at leve et normalt liv." sagde Dr. Kewal Krishan.

"Left Ventricular Assist Device (LVAD) kommer som den eneste vej for dem, der kæmper med hjertesvigt i slutstadiet, når en donors hjerte ikke er tilgængeligt", han tilføjede.

I tilfælde af hjertesvigt i slutstadiet, hvor patientens hjerte er for svagt til effektivt at pumpe blodet, implanteres en LVAD i deres hjertekamre, som hjælper hjertet med at pumpe iltrigt blod ind i kroppen.

Kilde: https://goo.gl/9MbzA2

Neha Verma

En litteraturstuderende, aspirerende forfatter, fitnessentusiast og en abstraktionist, med et nysgerrigt sind..

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Prisoplysninger på denne side